Sabina en Riley lopen de 4daagse van Nijmegen en halen geld op voor Longkanker Nederland. Zij houden deze week een blog bij. Steun jij hen ook?

Dag 1 (dinsdag) Vanochtend om 04.00 uur ging ons wekkertje. Riley was zelfs daarvoor al beneden, bang zich te verslapen. Reis naar Nijmegen ging voorspoedig en om 06.15 uur zaten we op de Wedren.

Om 07.00 werd het startsein gegeven en konden we vertrekken. Vandaag de dag van Elst. De route leidde ons via de waalbrug de dijk op richting Oosterhout, Slijk-Ewijk, Valburg, Elst, Bemmel, Lent terug naar Nijmegen.

We begonnen met veel wind tot aan Slijk-Ewijk en toen werd het warmer maar prima wandel temperatuur. We waren net Elst uit toen moesten we een korte maar pittige bui met hagelachtige regen trotseren. Maar mocht de pret niet drukken de opgedane energie van het feest in Elst kwam goed van pas.

Op het laatste stuk (km of 3) terug de Waalbrug op richting Nijmegen was het zwaarst qua omstandigheden. Heel veel wind en regen bliezen ons bijna omver. Hadden we die wind maar in de rug maar helaas vanaf de rechterkant werden we belaagd.

Het centrum van Nijmegen was ook een gezellig feestje en zo komt de finish vanzelf dichtbij. We zijn de eerste dag alle drie gefinisht zonder al te veel moeilijkheden.

Op naar dag 2, op naar Wijchen! Nu eerst slapen 😉



Deel via

Lees verder...

  1. 15 juli 2024 Vergoeding voor reizen naar kankerbehandeling voor veel patiënten onbekend
    Lees verder
  2. 4 juli 2024 Meedoen aan onderzoek om te leren hoe gezinnen te helpen met kinderen tussen de 15-29 jaar waarbij een van de ouders kanker heeft
    Lees verder
  3. 2 juli 2024 Wat zou jou helpen bij 'herstel' van jouw klachten door longkanker? Doe jij mee aan een interview?
    Lees verder