In maart 2022 kreeg de moeder van Sabina / de oma van Riley de diagnose uitgezaaide longkanker stadium 4, helaas overleed zij vorig jaar. Ter nagedachtenis aan haar liepen Sabina en Riley dit jaar mee met de Nijmeegse 4daagse en haalden geld op voor Longkanker Nederland. Om 12.36 kwamen zij over de finish. Wij willen Sabina en Riley en iedereen die hen heeft gesponsord enorm bedanken!

Sabina dag 4

Sabina laat in haar blog weten: Het zit erop! De dagen zijn voorbij gevlogen...we hebben gelachen en gehuild. Ons verbeten tegen de pijntjes maar we hebben het gered. Vandaag was (o)ma letterlijk bij ons. Ze hing om mijn nek en wandelde zo met ons mee. Wat zal ze weer enorm trots zijn geweest op Riley, net als precies 1 jaar geleden, toen hij zijn medaille op de spoedeisende hulp heeft laten zien aan haar. Haar laatste heldere momenten. Trots zou ze ook zijn op mijn vader en mij voor onze eerste keer dit jaar. Maar ze zou ook gezegd hebben dat we hartstikke gek zijn dat we dit gedaan hebben. Maar wat ik ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen en kunnen doen samen met Riley en mijn vader. En wat ben ik ook trots op hun. Maar ook trots op mezelf. Ik kom van ver maar het is gelukt!



Deel via

Lees verder...

  1. 17 juli 2024 Sabina en Riley: dag 1 van de Nijmeegse 4daagse
    Lees verder
  2. 15 juli 2024 Vergoeding voor reizen naar kankerbehandeling voor veel patiënten onbekend
    Lees verder
  3. 4 juli 2024 Meedoen aan onderzoek om te leren hoe gezinnen te helpen met kinderen tussen de 15-29 jaar waarbij een van de ouders kanker heeft
    Lees verder