KWF iedereen aan tegen kanker marlijn soy kroon

Op donderdag 29 augustus om 21.20 uur maakt AVROTROS in samenwerking met KWF de live tv-show ‘Iedereen AAN, tegen kanker’. Deze avond wordt gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Soy Kroon vanuit Studio 21 in Hilversum. Samen met patiënten, bekende Nederlanders en onderzoekers roepen zij iedereen op om AAN te gaan en donateur te worden om de toekomst van mensen met kanker te veranderen. Want 1 op de 2 Nederlanders krijgt kanker, en daar kunnen we onze ogen niet voor sluiten.

Persoonlijke levensverhalen

In de uitzending staan 3 bijzondere patiëntverhalen centraal. Loraine (25), Peter (61) en Astrid (50) weten hoe het is om kanker te hebben, hoe groot de impact is op hun leven en dat van de mensen om hen heen. Gesteund door familie en vrienden vertellen zij samen met Albert Verlinde, Johnny de Mol en Edsilia Rombley hun indrukwekkende verhaal over het dagelijkse leven met en na kanker.

Verder leggen deskundigen uit hoe zij zich dagelijks inzetten met hoopgevende inzichten en de laatste ontwikkelingen. De avond wordt afgewisseld met optredens van Danny Vera, DI-RECT en Miss Montreal.


Iedereen AAN, tegen kanker - donderdag 29 augustus om 21.20 uur op NPO 1. De tv-show wordt herhaald op vrijdag 30 augustus om 15.50 uur en zaterdag 31 augustus om 14.50 uur.



Deel via

Lees verder...

  1. 20 augustus 2024 Podcast: interview door NRC met longarts Sander de Hosson- expert in begeleiden van mensen die niet meer beter worden
    Lees verder
  2. 13 augustus 2024 4 september bijeenkomst Psychosociale en palliatieve zorg bij longkanker - Den Haag
    Lees verder
  3. 8 augustus 2024 600 foto's voor campagne - gezichten van mensen met longkanker- deel jij jouw foto?
    Lees verder